GET A QUOTE






    Opt-in for updates & special offers


    We take your privacy seriously.  View more.

    GET PRICING & SIGN-UP INFO

      Name*

      Email Address*

      Telephone Number*

      Services
      Full Virtual OfficeCall AnsweringBusiness Address

      Virtual Location

      Opt-in for updates



      BOOK AN OFFICE-ON-DEMAND





        No of days per week


        We take your privacy seriously.  View more.

        Client Informed Newsletter November/December 2016 – Coffee Break Answers Page

        Client Informed Newsletter November/December 2016 – Coffee Break Answers Page

        CONTACT US

          Your Name (* required)

          Your Email*

          Your Tel No.*

          Your Message


          News7

          The November/December edition of the BE Offices and &Offices client newsletter is out now.

          Please see below for the answers to our coffee break puzzles and brain teasers.

          Wordsearch

          news1

          Word Scramble

          news2

           

          Hidato

          news5

           

          Sudoku

          news4

           

          What do you see?

          This painting is called Optical Illusion by John Langdon. You can see both words in the image.

          news3

           

          Brainteaser – Filling the Pool
          Because there are 24 hours in one day, in one hour fills the first tap 1/48, the second tap 1/72, the third tap 1/96 and the fourth tap fills 1/6 of the reservoir. That is all together (6+4+3+48) / 288 = 61/288. The reservoir will be full in 288/61 hours, which is 4 hours 43 minutes and about 17 seconds.

           

          Floating Fish Matchstick Puzzle

          news6

           

          How Many Balls?

          30!

          It’s very difficult to count an actual number of balls but it can be counted mathematically as follows:

          Balls in the lowest level, level 1 – 4 x 4 = 16

          Level 2 – 3 x 3 = 9

          Level 3 – 2 x 2 = 4

          Level 4 – 1

          Summing up: 16 + 9 + 4 + 1 = 30

           

          We hope you enjoyed your coffee break and these brain teasers, do send your suggestions for inclusion in the next issue of Client Informed.

           

           

          BOOK A TOUR

            WHEN CAN YOU VISIT US?

            Opt-In for updates & offers

            X